Datum: 06-06-2020 - 10:43
02
feb
'19
Thema 'de liefde' bij 'de Kletskop'.
Geschreven door De Kletskop

Thema 'de liefde' bij 'de Kletskop'.

Vrijwilligers van de werkgroep 'De Kletskop' verzorgen gezellige middagen met leuke activiteiten voor een ieder die wel wat gezelligheid kan gebruiken. Wat centraal staat is dat men jong en oud samen wil brengen om zo elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Daarom hebben wij elke bijeenkomst hulp van een aantal kanjers uit groep 8 van verschillende basisscholen uit Noordwijkerhout...

De middagen van de Kletskop zijn altijd op één woensdagmiddag in de maand van 13.30 uur tot 16.00 uur in het Victorhuis nabij de St. Victorkerk. Voel je welkom!! 

Woensdag 13 februari is de dag voor VALENTIJNSDAG, daar gaan we natuurlijk aandacht aan besteden. Valentijn staat in het teken van de Liefde, liefde voor jezelf en voor de ander. Wat gaan we doen deze middag? Ieder mag een taartje vullen en decoreren in het thema “DE LIEFDE”. Deze middag wordt begeleid door leerlingen en hun docent van de KTS Teylingen college. Deze leerlingen worden de nieuwe banketbakkers van de toekomst. Hoe leuk is dat?!?!?

Mis deze kans niet voor een gezellige middag met elkaar en u gaat naar huis met een heerlijk taartje die u weg kunt geven aan iemand die u dierbaar is of gezellig samen met iemand opeten. Deze middag is in het Victorhuis, nabij de st. Victorkerk. De kosten voor deze middag is € 12,50. Aanmelden is verplicht ivm de inkopen.

U kunt zich opgeven bij:
Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Graag tot dan!!!
Werkgroep de Kletskop.