Datum: 26-01-2020 - 13:17
  
28
jan
'19
Bloemencorso biedt unieke promotie.
Geschreven door Bloemencorso Bollenstreek

Bloemencorso biedt unieke promotie.

Doe eens anders en promoot uw onderneming tijdens het Bloemencorso van de Bollenstreek. Dit kan door deel te nemen aan het corso met een luxe of bijzondere wagen waarvoor de inschrijving zojuist is gestart. Succes is gegarandeerd. “Wat is er mooier dan mee te kunnen liften met een evenement dat nationaal en internationaal zo goed op de kaart staat als het...

Bloemencorso van de Bollenstreek” zegt bestuurslid Pieter van Waardenburg die zich samen met Ad van Zelst vanuit de commissie marketing toelegt op het werven van corsodeelnemers. “Dit maakt deelname aan het corso een must voor diegenen die daadwerkelijk willen scoren.

Het miljoenenpubliek dat naar het corso komt kijken komt letterlijk overal vandaan waardoor iedere doelgroep wel is vertegenwoordigd. Neem vervolgens de vele duizenden foto´s en filmpjes die van het corso worden gemaakt en verspreid via de sociale media, waaronder Facebook, Instagram, Pinterest en Google+.

Dit werkt als een olievlek. Eigenlijk bestaat er geen effectievere wijze van promotie. En dan komt daar ook nog eens bij dat het Bloemencorso van de Bollenstreek als het eerste grote voorjaarsevenement altijd een maximum aandacht krijgt in de media.”

Informatie en begeleiding vanuit het bloemencorso.
Staat u inmiddels ook te trappelen om mee te doen als corsodeelnemer? Stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Pieter van Waardenburg of Ad van Zelst nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te informeren. Zelf contact opnemen mag ook via 06-83601850. Er zijn verschillende deelnamepakketten voorhanden. Ook op de website www.bloemencorso.info is de informatie te vinden.

Corso 2019
Het thema van het Bloemencorso van de Bollenstreek luidt dit jaar ‘Changing World’. Zaterdag 13 april rijdt de bonte stoet zijn 42 km lange tocht van Noordwijk naar Haarlem. De avond ervoor rijdt het feestelijk verlicht door het centrum van Noordwijkerhout.

Foto's BON.