25
jan
'19
Feestelijke allerlaatste editie van de 10.000 stappenwandeling.
Geschreven door VVV Noordwijkerhout

Feestelijke allerlaatste editie van de 10.000 stappenwandeling.

Al 8 jaar lang wordt in Noordwijkerhout elke maand de 10.000 stappenwandeling georganiseerd. Helaas komt er een einde aan deze mooie traditie. Zaterdag 2 februari wordt de wandeling voor de allerlaatste keer ingezet, natuurlijk startend met het traditionele Rondje om de Witte Kerk. Speciaal voor deze laatste editie is deelname geheel gratis, inclusief een kopje koffie of thee halverwege de wandeling....

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te wandelen! De wandeling start om 9.00 uur bij VVV Noordwijkerhout. Samen met Leefstijlcoach Marjoleine Klapwijk heeft VVV Noordwijkerhout weer een mooie route uitgezet, ditmaal naar het Nieuw Leeuwenhorstbos.

De winterdagen kunnen grijs en grauw zijn, en kan mensen doen verlangen naar het voorjaar. Maar ook ’s winters valt er buiten veel te genieten! Doorbreek de grijze sleur en trek er op uit. Goed voor lichaam en geest, en gezellig in een groep.

Na het traditiegetrouwe rondje om de Witte Kerk lopen we dwars door Noordwijkerhout naar het prachtige Nieuw Leeuwenhorstbos waar het heerlijk toeven is op het oude landgoedterrein. Tussenstop met kopje koffie of thee wordt deze keer aangeboden door NH Leeuwenhorst.

Het programma `Beweeg je leven` was 8 jaar geleden de bakermat van de 10.000 stappenwandeling, welke georganiseerd werd in de omgeving van Noordwijkerhout. Het programma gaat uit van het feit dat een gezond lichaam en een gezonde geest samen gaan: dagelijks 10.000 stappen lopen en 3 keer in de week een half uur matig intensief bewegen (fietsen, tuinieren etc.), kan wonderen doen voor de mens.

Natuurlijk is het belangrijk om daarnaast ook op je voeding te letten, maar dit kan allemaal zonder een speciaal dieet te volgen. Een aanrader voor iedereen die zich wat fitter wil voelen of een aantal kilo’s kwijt wil. Voor mannen en vrouwen, en zónder sportschool!

Marjoleine neemt zaterdag 2 februari ook een speciale weegschaal mee waarmee u zich ná de wandeling kunt laten wegen. Dan weet u precies waar u weer staat. Deze bodymeting kost normaal gesproken € 15,- maar is voor deze gelegenheid geheel gratis!

Start van de wandeling op zaterdag 2 februari is om 9.00 uur bij VVV Noordwijkerhout, inschrijfkosten zijn er dit keer niet. Het belooft een informatieve en enerverende wandeling te worden. Iedereen die mee wil lopen is van harte uitgenodigd.

Het VVV is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon: 0252 372 096.Voor meer informatie zie www.vvvnoordwijkerhout.nl.