Datum: 19-10-2019 - 03:50
24
jan
'19
'MIND Blue Monday Run' een groot succes.
Geschreven door Socialrun team GGZ Rivierduinen

'MIND Blue Monday Run' een groot succes.

Afgelopen maandag 21 januari was het zover 'Blue Monday', de meest deprimerende dag van het jaar. De looptrainer van SocialRun team GGZ Rivierduinen, Els, heeft zich met hulp van Rivierduinen ingezet om een Blue Monday loop te organiseren. Alle deelnemers verzamelden zich rond 14:00 uur in Cooling Duin, het nieuwe clubhuis van de lopersvereniging av-SNL....

Van daaruit zijn we de duinen van Noorwijk in gegaan. 14 lopers en 12 wandelaars hebben de prachtige route van 7,6 km door de duinen afgelegd. Dankzij de vrijwilligers van de Noordwijkerhoutse Strandlopers (Peter en Willy) zijn we niet verdwaald in de duinen. Bij terugkomst in het clubhuis hebben alle deelnemers genoten van koffie en thee met wat lekkers. Kortom de Blue Monday was een groot succes!

Er is 770 euro opgehaald onder alle deelnemers en sponsors. Met dit geld dragen we bij aan de lancering van een app. De ABI app is speciaal gemaakt voor de omgeving van iemand met een depressie. Deze app zit vol tips en informatie om depressie bespreekbaar te maken.

Via deze weg willen we dan ook alle deelnemers en sponsors bedanken voor hun enthousiasme en financiële bijdrage om de app mogelijk te maken.

Tot volgend jaar bij Blue Monday editie 2020!

Met vriendelijke groet,
Socialrun team GGZ Rivierduinen