Datum: 30-06-2022 - 06:46
24
jan
'19
Gasten Zonnebloem De Zilk genieten van heerlijk 3-gangen diner. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem De Zilk

Gasten Zonnebloem De Zilk genieten van heerlijk 3-gangen diner. (foto's)

De gasten van de Zonnebloem, afd. de Zilk, zijn het nieuwe jaar begonnen met een etentje bij Restaurant Zonneweelde in Noordwijk. Op woensdag 23 januari genoten 47 gasten en vrijwilligers van een heerlijk 3-gangen diner. Tijdens het drankje vooraf en tussen de gangen door werd er volop en gezellig met elkaar gekletst. Bij de gangen echter werd het spreekwoord...

'Als katjes muizen, miauwen ze niet' zeker bewaarheid....

Na het nagerecht werd de gasten nog een kopje koffie/thee aangeboden door het restaurant. Dit werd zeer op prijs gesteld. De kosten van het etentje kon voor de gasten dit keer laag gehouden worden.

In augustus afgelopen jaar nl. heeft de Zonnebloem een bedrag gekregen van de Rabobank. We hadden besloten om een deel van de kosten van het etentje op onze rekening te nemen in verband met deze gift. Onze dank hiervoor.

Aan het eind van de avond kregen alle gasten nog een kaartje waarin een zakje met 2 chocolaatjes in de vorm van een zonnebloem. Dit presentje kregen de gasten omdat de Zonnebloem (landelijk) 70 jaar bestaat. De gasten hebben genoten van het heerlijke eten en de gezellige avond.

Foto's Zonnebloem De Zilk.