Datum: 06-07-2022 - 11:18
21
jan
'19
Toneelvereniging ODI schittert in 'Het Magalleskruid'.
Geschreven door Toneelvereniging ODI

Toneelvereniging ODI schittert in 'Het Magalleskruid'.

Afgelopen weekend heeft Toneelvereniging ODI onder groot enthousiasme van het jonge publiek twee keer het grappige en spannende kindertheaterstuk “Het Magalleskruid” opgevoerd voor de (jonge) jeugd in De Schelft van Noordwijkerhout. Prinses Romelia is ten einde raad. Haar moeder Koningin Galande wil het paleis waar zij wonen verkopen, omdat de stapel rekeningen haar boven het hoofd groeit...

Prinses Romelia bedenkt allerlei plannetjes om haar huis te behouden. Haar vader koning Morvik is meer geïnteresseerd in zijn pilletjes en poedertjes en tante Lamilla zit de hele tijd in haar puzzelboekjes.

Als de eerste kopers Alrijkon XIII en haar assistente Exacta arriveren, heeft Prinses Romelia hen snel door: die zijn niet helemaal pluis. Wat er dan met de prinses gebeurt en wat deze tovenaars van plan zijn, verklappen we nog niet!

Wie heeft het Magalleskruid eigenlijk? Wat is het Magalleskruid? Waarom is het Magalleskruid zo belangrijk? En belangrijker nog: zal het Magalleskruid ontdekt worden?

Er is nog een mogelijkheid om met je hele familie kijken naar ‘Het Magalleskruid’ op 27 januari in De Duinpan in De Zilk. Het stuk begint om 14:00 uur en om 13:30 uur gaat de zaal open.

Kaarten zijn voor 5 euro per stuk verkrijgbaar bij Suzanne’s Feestshop en Boekhandel Wagenaar & Van Halem in Noordwijkerhout, M-Kappers in De Zilk en bij Drogisterij Letschert in Hillegom.

Uiteraard kunt u ook online reserveren, kijk dan op www.toneelverenigingodi.nl of u koopt een kaartje bij de kassa voor aanvang van de voorstelling.

Foto Toneelvereniging ODI.