Datum: 19-04-2021 - 12:29

20
jan
'19
Gerard Braun 'Vrijwilliger van het Jaar' bij TV de Boekhorst.
Geschreven door Tennisvereniging De Boekhorst

Gerard Braun 'Vrijwilliger van het Jaar' bij TV de Boekhorst.

Een gezonde vereniging kan alleen bestaan met de inzet van vrijwilligers. Enthousiaste, betrokken mensen die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en die belangeloos een bepaalde taak willen verrichten voor de vereniging. Binnen Tennisvereniging de Boekhorst is een grote groep mensen die zich zichtbaar, maar vaker nog onzichtbaar inzet om mogelijk te maken...

wat men bij TV de Boekhorst het liefste doet: tennissen! Denk aan het organiseren van competities, het bijhouden van het park, activiteiten bedenken voor de jeugd, of juist voor de senioren. Het werven van sponsoren, of het brengen van een bloemetje bij leden die dat even nodig hebben…en ga zo maar door!

Een keer per jaar worden alle vrijwilligers en sponsoren verwend met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kiest het bestuur dan ‘de vrijwilliger van het jaar’. Iemand die het verdient om eens in het zonnetjes gezet te worden, zodat we duidelijk maken dat we oprecht waarderen wat iemand voor de club doet!

Voor nu is de keus gevallen op Gerard Braun en het bestuur verrast hem hiermee op zaterdag 19 januari tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond. Al geruime tijd is Gerard actief als Penningmeester van de vereniging. Een dankbare taak? Niet zonder meer!

Het vraagt nogal wat, zeker gezien de op handen zijnde herstructurering van het sportpark! Dat vraagt om een scherpe blik, evenals een hand die soms op de knip gehouden moet worden om ook met het oog op de toekomst een gezond financieel beleid te voeren!

Het bestuur dankt Gerard voor zijn inzet en hoopt dat hij dit lang voor TV de Boekhorst wil doen.

Foto PR.