Datum: 22-08-2019 - 00:14
  
20
jan
'19
Mooie prijzen voor Dansgarde Keiebijters. (foto's)
Geschreven door CV De Keiebijters

Mooie prijzen voor Dansgarde Keiebijters. (foto's)

Afgelopen zaterdag 19 januari waren de dansgardes van Carnavalsvereniging De Keiebijters aanwezig bij het Tolhekker dansgarde-toernooi te Hattemerbroek. Voor de meeste dames was het de allereerste keer dat zij deelnamen aan een toernooi met prijzen. In de zaal waren Prins Victorius en zijn Prinses Fuchsia aanwezig om de dames aan te moedigen...

wat ook erg door de dansgardes werd gewaardeerd. Zowel de Prins als de Prinses waren trots op de prestaties van hun eigen dansgardes.

Als eerste was de Maxi-dansgarde aan de beurt om hun gardedans aan de jury te laten zien. Bij deze dans komen een aantal liften voor die door de dames goed werden uitgevoerd. Voor deze dans kregen de Maxi’s een tweede plaats.

De Mini-dansgarde was even later aan de beurt met hun garde dans. Best moeilijk met acht dames op een klein podium maar ze hadden er allen veel plezier in. De dames scoorden een mooie eerste plaats met hun gardedans.

Vervolgens was het de beurt aan de Maxi-dansgarde met hun showdans “River deep, mountain high” waar zij een eerste plaats mee behaalde. De laatste dans was voor de Mini dansgarde met hun showdans “Petticoat”. Een kleurrijke dans die door de jury werd beloond met een tweede plaats.

Carnavalsvereniging De Keiebijters zijn trots op de prestatie van hun dansgardes en kijken uit naar het aankomende seizoen waar de dames regelmatig zullen optreden. 

Klik hier voor de foto's van het toernooi door Marc vd Molen.