Datum: 21-09-2020 - 18:38
16
jan
'19
Jeugd van St. Jeanne d’Arc wint met 'Schouder en Schouder' € 1.500,-. (filmpje)
Geschreven door St. Jeanne d’Arc

Jeugd van St. Jeanne d’Arc wint met 'Schouder en Schouder' € 1.500,-. (filmpje)

Samenwerken en Zingen, dat was het motto van de zangwedstrijd van Leroy en DeWitten. Hun nieuwe single 'We staan hand in hand' gaat over samenwerken, Door samenwerken staan we sterk. Het verenigingsleven gaat bij uitstek over samenwerken en stáán voor je club, buurt, omgeving of land. Daarom werd aan deze single een wedstrijd verbonden. Samen met je club, vereniging of stichting...

het refrein inzingen en spelen. De top 3 inzendingen worden verwerkt in de clip en konden een geldprijs winnen van 1000, 1500 of 2500 euro. (zie ook eerder bericht op BON: ook een Noordwijkerhoutse winnaar Stichting Met je Hart)

Samenwerken en muziek maken is voor de Sjaan natuurlijk niets nieuws, maar zingen was wel een nieuwe uitdaging. Maar toch met alle jeugd de stoute schoenen aangetrokken.

Voor het leerlingenorkest is er door de dirigente van de harmonie, Sandra van Luijtelaar, een speciaal arrangement geschreven van dit lied, waar hard voor is gerepeteerd. En de majorettes waren vervolgens zo enthousiast om het liedje mee te zingen.

Dit alles heeft geresulteerd in een mooie 2e prijs bij deze wedstrijd met 'Schouder en Schouder' (klik hier voor het filmpje) en het geldbedrag van € 1.500,- gaat binnen de vereniging ook zeker een goede bestemming krijgen.

Foto PR.