Datum: 18-04-2021 - 02:35

15
jan
'19
Duuk Stoffer op 3 december 2018 geboren als 'laatste Noordwijkerhouter'
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Duuk Stoffer op 3 december 2018 geboren als 'laatste Noordwijkerhouter'

Het zal niemand ontgaan zijn dat Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk per 1 januari 2019 zijn opgegaan in een nieuwe Gemeente Noordwijk. Iedere kind wat vanaf deze datum in één van de vier kernen ter wereld komt, gaat dan door het leven als geboren in de Gemeente Noordwijk. Dit betekende dus dan ook dat bij het naderende einde van Noordwijkerhout als zelfstandige gemeente....

er in december 2018 een baby geboren zou gaan worden, die vervolgens door het leven zal gaan als de 'laatste Noordwijkerhouter' geboren in de Gemeente Noordwijkerhout.

Deze 'laatste Noordwijkerhouter' kwam al op 3 december 2018 ter wereld, als zoon van Iwan en Fleur Stoffer in de Havenstraat van Noordwijkerhout. Het was nog even afwachten voor Iwan en Fleur of hun zoon Duuk echt als 'laatste geboren' in de Gemeente Noordwijkerhout ingeschreven zou staan.

Na het verlossende telefoontje begin januari 2019 werd vanuit het gemeentehuis medegedeeld, dat er tussen 3 en 31 december 2018 geen kind meer op Noordwijkerhoutse bodem is geboren. Dit zorgde ervoor dat Duuk voortaan door het leven zal gaan als de 'laatst geboren Noordwijkerhouter'. 

Een trotse moeder Fleur gaf aan dat Duuk na een goede zwangerschap en een redelijk snelle bevalling, op maandag 3 december 2018 om 21.47 uur is geboren. Bij de geboorte woog Duuk 3660 gram en had hij een lengte van 49 cm.

We zijn nu alweer meer dan een maand verder en het gaat uitstekend met moeder en kind. Grote zus Evy van 4 1/2 jaar is hartstikke blij met de komst van Duuk en zorgt als een echt moedertje voor haar kleine broertje.

De redactie van BON wenst het gezin een gezond en gelukkig leven toe en hopen we dat Duuk later trots zal zijn dat hij de 'laatste Noordwijkerhouter' is van de toen nog zelfstandige Gemeente Noordwijkerhout van burgemeester Goedhart.

Foto PR.