14
jan
'19
44e Jubileum Boerenbruidspaar trapt af met een boerenfeest.
Geschreven door Boerenkoolcommissie Kaninefaaten

44e Jubileum Boerenbruidspaar trapt af met een boerenfeest.

Wie o wie zullen het dit jaar zijn? Het lukt ze amper hun prille geluk geheim te houden. Iedereen kent dit Boerenstel namelijk maar al te goed! Nog een paar weken moeten ze proberen hun mond te houden. Wie wordt het 44e boerenbruidspaar in het jaar 2019? De verliefde boer en boerin houden zich geheim tot op het Boerenmatinee. Op dit boeren-gezinsfeest...

zondagmiddag 10 februari vanaf 14:30 uur, zullen ze zich bekend maken en hun verloving aankondigen. Het grote jubileumfeest zal gehouden worden in BoerenCafé van der Geest. De voorbereidingen zijn al in volle gang om er een gezellig boerenfeest van te maken.

Kom dus gezellig je zondagmiddag vieren op dit Boerenfeest in je mooiste Boerenkloffie! De kleine boertjes & boerinnetjes zijn natuurlijk ook welkom en de toegang is gratis, iedereen kan mee! Tot dan! De Boerenkoolcommissie der Kaninefaaten!

Het Boerenmatinee is het opstapje voor de Boerenbruiloft op 4 maart 2019. Ook hier is heel Kokkerhout weer uitgenodigd om het geweldige bruiloftsfeest mee te vieren. Van jong tot oud, voor iedereen is er weer een traditioneel bord vol boerenkool met worst. Voor de boerenbruiloft zijn kaarten verkrijgbaar à 7 Euro via de voorverkoop van de Kaninefaaten, voor iedere bezoeker dient een kaart getoond te worden bij ingang.