Datum: 06-06-2020 - 09:52
14
jan
'19
Acht prossers bij het Tonneprossen 2019 in Residentie Café van der Geest.
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Acht prossers bij het Tonneprossen 2019 in Residentie Café van der Geest.

Op vrijdag 25 januari 2019 organiseert CV De Kaninefaaten het jaarlijks Tonneprossen. Residentie Café van der Geest zal dan weer zijn omgebouwd tot het jaarlijkse theater, waar onze eigen standup-comedians ons een lachspiegel zullen voorhouden. Zij zullen hun pros mede opvoeren ten overstaan van het nieuwe Kokkerhoutse college van Burgemeester en Wethouders...

die onder aanvoering van de loco-burgemeester en tevens wethouder van carnavalszaken, de edelachtbare heer Sjaak van den Berg, aanwezig zullen zijn. Dit jaar is de Master of Ceremonie, begenadigd standup presentor, Prins Veneto. Prins Picasso is dit jaar afwezig; naar het schijnt is hij naar Engeland in een poging om de Brexit te voorkomen.

Aan Prins Veneto deze keer de eer om maar liefst acht kandidaten aan te kondigen onder wie Leontien van der Klugt, Paul Jansen (Paultje Pils), Gerrit Rotteveel, Jeroen Damen, Gerard Kuipers en Dirk van der Voort. Samen met een nog onbekende achtste “mystery” kandidaat zullen zij met de winnaar van het afgelopen jaar, Ard Zandbergen, gaan strijden om de titel Tonneprosser 2019.

Wat de grote man die de zaal in 2018 zo’n elf minuten lang plat van het lachen kreeg ons dit jaar zal gaan brengen, zullen we aan het eind van de avond weten. Zal hij ook dit jaar de meest actuele en winnende Pros meenemen naar de Residentie?

Het oordeel over wie de winnaar van de avond mag zijn, zullen bergen bekende en onbekende Prosliefhebbers wel hebben. Het echte eindoordeel is ook dit jaar aan de jury bestaande uit de dame en heren Van den Berg. Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar wijzen zij de winnaar van de “Jaap Aartman-bokaal” aan.

Groot Kokkerhout lacht op vrijdag 25 januari 2019 in theater Residentie Café van der Geest. Om 20:45 uur komt Prins Blackjack met zijn gevolg en om 21:00 uur begint het Prossen; Met tussendoor diverse optredens van onder andere de jubilerende Koetillers. Het theater is vanaf 20:00 uur geopend. De entree is ook nu weer gratis.

Foto's BON.