10
jan
'19

NSL trailt weer door Hollands Duin.

De Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) organiseert op 20 januari 2019 weer een Trailrun in de duinen bij de Duindamseslag in Noordwijk. Op zondag 20 januari organiseert de NSL haar eerste sportieve evenement van het 2019. Een Trailrun in de duinen bij de Duindamseslag in Noordwijk met een parcours door het unieke en pure natuurgebied van Hollands Duin....

De afgelopen jaren is dit een succesvolle loop gebleken. De Trailrun is een wedstrijd voor hardlopers en kenmerkt zich door een gemarkeerde route, die door de lopers zelf gevonden dient te worden. Een soort van speurtocht op tempo waarvan geen kaart met parcours wordt vrijgegeven tevoren.

Alle deelnemers starten tegelijkertijd. Er is een korte afstand (8 km) en een lange afstand (16 km). Beide afstanden bestaan uit een uniek parcours. Er is een limiet op het aantal deelnemers. 

Voorinschrijving kan tot zaterdag 19 januari 18:00 uur via de website av-nsl.nl en kost €7,00. Dit geldt voor beide afstanden. Na-inschrijving (€10,00) en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 uur in het Piet Florisdal.

Inbegrepen is een kop koffie/thee na afloop van de loop. Er wordt gebruik gemaakt van elektronisch tijdwaarneming. Op de locatie zijn toiletten aanwezig en is er gelegenheid tot omkleden en je tas te laten staan. Er is geen bewaakte tassenberging!

Parkeren van fietsen kan in de directe omgeving van de inschrijflocatie. Dus kom lekker op de fiets als opwarmertje! Let op dat parkeren langs de kant van de weg en bij uitritten niet is toegestaan. Er wordt streng gecontroleerd!

Alle lopers krijgen bij de finish een appeltje voor de dorst. Voor de drie snelste mannen en vrouwen (korte en lange afstand) zijn er leuke prijzen! Schrijf je in voor deze mooie Trailrun! Graag tot 20 januari!

De finishtijden zijn na afloop op www.av-nsl.nl te zien. De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie. De NSL is opgericht in 1968 en viert dit jaar haar gouden jubileum. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.