09
jan
'19
Succesvolle Noffie-December-Actie met 45 prijswinnaars. (foto's)
Geschreven door NOV (de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging)

Succesvolle Noffie-December-Actie met 45 prijswinnaars. (foto's)

In de periode tussen de intocht van Sinterklaas en Oudjaar kon men kanskaarten  invullen van de NOV (de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) en met 50 noffie-zegels erop geplakt inleveren via de bekende NOV-bussen. Uit de meer dan 2700 ingeleverde formulieren zijn 45 prijswinnaars getrokken, die dinsdag 8 januari werden uitgenodigd voor de loting en de prijsverdeling...

In de Wapenstaete van Het Wapen van Noordwijkerhout stonden 45 Noffie-bewaarblikken te wachten met daarin Noffie-waardebonnen in de waarde van € 25, € 50, € 75 en € 100. Door loting koos elke prijswinnaar zelf een blik. Aan het eind van de trekking van deze 45 blikken, bleef de trekking over van de koffers met 5 hoofdprijzen.

Door de aanwezigen zelf werd een greep gedaan uit de bak met daarin de gegevens van de 45 prijswinnaars. Vijf gelukkigen werden daaruit getrokken die een koffer kregen met daarin de hoofdprijzen. Dit waren wederom Noffie-waardebonnen, nu twee maal de waarde € 750,- en twee maal de waarde van € 1000,- en de hoofdprijs met de waarde van maar liefst € 1500,-. 

In 2019 bestaat de Noffie-commissie 20 jaar en zal gedurende het jaar weer een leuke actie zijn. Houd u de pers daarvoor in de gaten!

Foto's Danique Vogels.