Datum: 26-10-2021 - 23:22
08
jan
'19
33ste nieuwjaarsconcert voor de eerste keer in de nieuwe Gemeente Noordwijk (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

33ste nieuwjaarsconcert voor de eerste keer in de nieuwe Gemeente Noordwijk (foto's)

Na de installatie op 2 januari van de nieuwe gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Noordwijk, volgde op zaterdag 5 januari de eerste nieuwjaarsreceptie van de nieuwe Gemeente Noordwijk in NH-Leeuwenhorst. Na afloop van de drukbezochte nieuwjaarsreceptie vond volgens Noordwijkse traditie, het alweer 33ste Noordwijkse Nieuwjaarsconcert plaats....

De editie van 2019 was extra feestelijk om de fusie van Noordwijk en Noordwijkerhout te vieren. Het veelvuldig opgekomen publiek, waaronder burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld, uit de vier woonkernen Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk genoot zichtbaar van het concert door solisten, koren, orkesten en ballet, die allen afkomstig zijn uit de nieuwe Gemeente Noordwijk.

Aan dit concert werkten mee het A-orkest van Harmoniekapel Crescendo, het harmonieorkest van St. Jeanne d’ Arc, de solisten Ruby van Urk en Niels Bouwmeester, de Operettevereniging Mozaïek, het ballet van de Noordwijkse Balletschool en de Popkoren Bloom en Just for Fun. De vakkundige presentatie van het nieuwjaarsconcert was in handen van Leslie van Kruistum en Siem Nulkes.

Foto's Richard v. Egmond.