Datum: 25-01-2022 - 15:44

07
jan
'19
Deelnemen aan de Kokkerhoutse optocht is super leuk.
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Deelnemen aan de Kokkerhoutse optocht is super leuk.

Op zaterdag 2 maart 2019 organiseert C.V. De Kaninefaaten weer de traditionele grote optocht door Kokkerhout. Elk jaar is het weer een fantastisch schouwspel die deelnemers en toeschouwers tot ver over de eigen gemeentegrenzen naar Noordwijkerhout brengt. Individuen, paren, groepen, wagenbouwers, voor een ieder is plaats in die grote bonte optocht. Ervaren deelnemers weten...

hoe leuk het is om het enthousiaste publiek te vermaken en al die vrolijke gezichten langs de kant te zien staan. Er is zeker ook ruimte voor nieuwe deelnemers! Aanmelden kan via www.kaninefaaten.nl. Daar is het inschrijfformulier en reglement te vinden.

Wagens dienen uiteraard in goede technische staat te verkeren. Van tevoren controleert de optochtcommissie van de Kaninefaaten of de wagens voldoen aan de voorschriften. Als wagenbouwers vragen hebben over deze voorschriften kunnen zij zich tot de Kaninefaaten wenden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's BON.