Datum: 06-07-2022 - 12:17
07
jan
'19
Nieuwjaarsmiddag bij 'de Kletskop'.
Geschreven door De Kletskop

Nieuwjaarsmiddag bij 'de Kletskop'.

Vrijwilligers van de werkgroep 'De Kletskop' verzorgen gezellige middagen met leuke activiteiten voor een ieder die wel wat gezelligheid kan gebruiken van 40 jaar en ouder. Wat centraal staat is dat men jong en oud samen wil brengen om zo elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Daarom hebben wij elke bijeenkomst hulp van een aantal kanjers van verschillende basisscholen uit Noordwijkerhout...

De middagen van de Kletskop zijn altijd op één woensdagmiddag in de maand van 13.30 uur tot 16.00 uur in het Victorhuis nabij de St. Victorkerk. Voel je welkom!! 

Op woensdag 9 januari gaan we met elkaar proosten op het nieuwe jaar. We willen graag iedereen een heel fijn en gelukkig nieuwjaar wensen. U kunt dan genieten van mooie muziek en een gezellige loterij. Het beloofd weer een mooie middag te worden waar we elkaar ontmoeten en samen zijn.

Deze middag wordt georganiseerd in het Victorhuis, nabij de St. Victorkerk. We vragen 5 euro entree. Van te voren aanmelden is wel erg fijn, zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen er komen.

U kunt zich opgeven bij:
Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Graag tot dan!!!
Werkgroep de Kletskop.