Datum: 21-03-2023 - 20:54
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

10
jan
'19

Maestro dubbelfeest: 'Harp meets Kaninefaaten'.

Aanstaande zaterdag 12 januari is de Grande Finale van het Maestro-gebeuren, dat de Harpe Davids heeft georganiseerd ter gelegenheid van de fusie tussen Noordwijk en Noordwijkerhout. De laatste twee overgebleven Maestro’s, Ria Vink en Ton van den Burg, zullen die avond in de Schelft in Noordwijkerhout de batons met elkaar kruisen. Op dezelfde datum en dezelfde plek...

vindt aansluitend het jaarlijkse Liedjesfestival van de Noordwijkerhoutse carnavalsvereniging plaats. Een unieke oplossing, die getuigt van het oecumenische karakter van Noordwijk en Noordwijkerhout. De (vanouds protestantse) Harp en de (van oorsprong katholieke) carnavalsvereniging slaan de handen in elkaar.

De Maestro-finale begint om 19.30 uur. Carin Meijland, Herma van Piekeren en Peter van den Berg blijven als jury onverminderd kritisch in hun oordeel. Rond kwart over 10 begint dan het Liedjesfestival. Daar wordt de jury gevormd door Michiel de Haas (oud-dirigent van ‘de Sjaan’), Suzanne van Gelderen (Suzannes Feestshop) en Anita van der zon (De Passie).

In de pauze tussen beide festiviteiten is er gelegenheid de winnaars van de Maestro’s 1 en 2 te feliciteren en met hen het glas te heffen. Daarmee is de toon gezeten gaat de muzikale feestavond gewoon verder. De laatste kaarten (er zijn er nu, begin januari, nog ongeveer 100) kunnen gratis worden afgehaald bij Bakkerij Pompe (De Zilk), Music All Inn (Noordwijk), Boekhandel Van der Meer (Noordwijk), VVV (Noordwijkerhout) en Boekhandel Wagenaar (Noordwijkerhout). Wees er snel bij!

Foto's BON: halve finale Maestro in De Zilk.