Datum: 26-09-2020 - 02:49
07
jan
'19
456 deelnemers bij indoor tennistoernooi TC Frijlink. (foto's)
Geschreven door TV De Boekhorst

456 deelnemers bij indoor tennistoernooi TC Frijlink. (foto's)

Van zaterdag 22 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 heeft in Tenniscentrum Frijlink te Noordwijkerhout het indoor tennistoernooi plaatsgevonden. Ook dit jaar zijn er diverse tennis toernooien georganiseerd. Op vrijdag 28 december 2018 heeft Pure tennis namens TV de Boekhorst het ROGG toernooi voor de jeugdige spelers georganiseerd. Met 54 inschrijvingen...

was dit een zeer succesvol jeugdtoernooi. Er is ook een toernooi geweest voor spelers boven de 50 jaar. Er waren dit jaar 62 inschrijvingen die speelden in verschillenden categorieën. Op donderdag 3 januari 2019 is dit afgesloten met een hapje en een drankje.

Het kersttoernooi had een record aantal inschrijvingen van 456 deelnemers in diverse categorieën. Op dit moment het grootste indoor tennistoernooi van de Duin- en Bollenstreek. De diverse partijen zijn gespeeld met ondersteuning een zeer grote publiek belangstelling.

Vrijdagavond 4 januari 2019 heeft de toernooi leiding een gezellige feestavond georganiseerd. Deze avond was met de diverse Amsterdamse zangers een groot succes. 

Op zondag 6 januari is het toernooi afgesloten met spannende finale partijen in zowel het 50 plus als het open toernooi. In de hoogste categorie was er een spetterende finale tussen de duo's van de Bor/van Dam en van der Meer/de Ru. Na een enerverende partij van 3 set trok het duo van der Meer/de Ru aan het langste eind.

Als klap op de vuurpijl was er nog een grootste verloting van de diverse door sponsoren beschikbaar gestelde prijzen.

Foto's PR.