Datum: 19-05-2022 - 04:06
03
jan
'19
6e Midwinter Oranjedrive van de Oranjevereniging Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging NWH

6e Midwinter Oranjedrive van de Oranjevereniging Noordwijkerhout.

De Oranjevereniging Noordwijkerhout nodigt u van harte uit voor de 6de Midwinter Oranjedrive. Deze avond vindt plaats op vrijdag 25 januari en wordt gehouden in de Schelft. Aanvang is 20.00 uur. Diverse onderdelen zullen deze avond passeren. Spetterende en culinaire zaalprijzen zijn te winnen, de traditionele loterij is aanwezig en de inmiddels bekende donateursloterij is ook weer van de partij.....

Een aantal heerlijke slagroomtaarten zullen hiervoor speciaal aan het begin van de avond worden verloot. Er zijn vleesbonnen te winnen voor de allerbeste klaverjassers en natuurlijk niet te vergeten de alom bekende rookworsten.

De leukste manier om mee te doen is met of in een team bestaande uit bijvoorbeeld familie, buren, kennissen, collega’s of vrienden en/of vanuit een vereniging. Met 8 personen kunt u zich inschrijven met zowel dames als heren. U speelt dan om het Noordwijkerhouts teamkampioenschap. Individueel deelnemen kan uiteraard ook.

Dus wie zal er dit jaar met de eer gaan strijken en mag de grote wisselbeker mee naar huis nemen of wellicht wint u één van de vele andere prijzen? Bij binnenkomst staat er een heerlijk kopje koffie/thee voor u klaar, aangeboden door de Oranjevereniging Noordwijkerhout.

Inschrijven kan heel eenvoudig via de site van de Oranjevereniging of bij Ton sur Ton in de Havenstraat. De kosten zijn € 5,00 per persoon. Voor de echt late klaverjasliefhebber is inschrijving mogelijk voor de aanvang van de Oranjedrive in De Schelft. U loopt dan wel het risico dat alle tafels bezet zijn en helaas VOL = VOL.

Iedereen alvast een prettige klaverjasavond toegewenst.

Voor inlichtingen over deze avond: Huub Aanhane telefoon (0252) 37 25 98. Voor meer informatie: www.ovnwh.nl.

Foto BON