Datum: 04-12-2021 - 11:04

   

03
jan
'19
Seniorenkoor Noordwijkerhout verzorgt prachtig concert in Munnekeweij. (foto's)
Geschreven door Seniorenkoor Noordwijkerhout

Seniorenkoor Noordwijkerhout verzorgt prachtig concert in Munnekeweij. (foto's)

Vlak voor de kerstdagen heeft het Seniorenkoor Noordwijkerhout op 17 december 2018 een prachtig kerstconcert gegeven in de tuinzaal van Topaz Munnekeweij. Na het jaarconcert in de Witte Kerk heeft het koor in de volgende weken gerepeteerd op het kerstrepertoire. Voor het koor was het een dankbaar gebaar om voor de bewoners te mogen zingen, maar ook om de bewoners mee te laten zingen...

En dat het gewaardeerd werd, was al snel duidelijk. Was er om kwart over 10 nog even wat ongerustheid of er wel mensen zouden komen, om half 11 zat de zaal bomvol! En zelfs daarna kwamen er nog mensen binnen. Zoveel mensen was voor het koor dan ook een echte stimulans.

Onder leiding van Tim Quak werd een mooi programma aan liedjes gezongen waarbij sommigen ook door de aanwezigen in volle borst werd meegedaan. Er werd zelfs voorzichtig een dansje gedaan. Maar naar andere nummers werd erg aandachtig geluisterd, je kon een speld horen vallen.

Voor de bewoners was er tussendoor koffie met wat lekkers. Ook de koorleden werden voor het concert en na afloop niet vergeten. Het is bijzonder dankbaar om in deze mooie omgeving voor zulke enthousiaste mensen te mogen zingen. Maar ook om te zien met hoeveel zorg de medewerkers de bewoners de zaal in helpen, zodat ze bij het concert aanwezig kunnen zijn.

Ondertussen is het nieuwe jaar alweer begonnen. Het koor kijkt er naar uit om ook het komende jaar weer bij u in Munnekeweij te mogen repeteren. En natuurlijk gaan we weer een leuk concert voorbereiden waarbij u weer van harte welkom bent. Alle leden van het Seniorenkoor bedanken u voor de mogelijkheid om bij u te mogen repeteren en voor uw enthousiaste reacties.

Foto's PR.