Datum: 03-12-2021 - 05:42

   

02
jan
'19
NZLokaal, VVD, CDA en Lijst Salman presenteren coalitieakkoord.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

NZLokaal, VVD, CDA en Lijst Salman presenteren coalitieakkoord.

Op woensdag 2 januari 2019 werd het coalitieakkoord 'Betrokken, helder en daadkrachtig' gepresenteerd door de partijen NZLokaal, de VVD, het CDA en Lijst Salman Noordwijk. Dit akkoord geeft hun visie op het nieuwe Noordwijk voor de jaren 2019 – 2022. Namens de partijen hebben de onderhandelaars Sjaak van den Berg (NZLokaal), Michael van Dormolen (VVD), Theo Alkemade (CDA) en Peter van Bockhove (Lijst Salman Noordwijk) hun handtekening gezet onder het coalitieakkoord...

De vier wethouders werden al eerder bekend: Sjaak van den Berg (NZLokaal), Roberto ter Hark (VVD), Henri de Jong (CDA) en Dennis Salman (Lijst Salman Noordwijk), zij zijn net als de nieuwe gemeenteraad op woensdagmiddag officieel geïnstalleerd in de St. Jeroenskerk. (later meer daarover). 

NZLokaal, VVD, CDA en Lijst Salman Noordwijk zijn zeer enthousiast over het coalitieakkoord (klik hier om te lezen). De partijen willen ondanks een korte voorbereidingstijd (de herindelingsverkiezingen waren pas op 21 november) vanaf 2 januari 2019 met iedereen bouwen aan een mooie nieuwe gemeente Noordwijk.