Datum: 07-06-2020 - 06:32
02
jan
'19
Timmers Verpakkingen viert 10-jarig bestaan.
Geschreven door Timmers Verpakkingen

Timmers Verpakkingen viert 10-jarig bestaan.

2 januari 2009 was de eerste officiële werkdag van Frank Timmers in zijn eigen bedrijf Timmers Verpakkingen. Na een carrière van ruim 20 jaar bij Broekhof Verpakkingen kreeg Frank in 2008 de gelegenheid om de Cash & Carry van Broekhof verpakkingen over te nemen. Na het schrijven van zijn ondernemersplan en de diverse onderbouwingen kon medio december 2008 het licht op groen gezet worden en werd de inschrijving bij de KVK een feit. En hoe mooier kan je een jaar beginnen met de start van je eigen onderneming....

Natuurlijk werd de zaak feestelijk geopend. Zijn vader en zoons verrichte destijds de opening en de nestor van Broekhof Verpakkingen, Piet Broekhof hield een mooie speech. En nu zijn we alweer 10 jaar verder en is Timmers Verpakkingen een gevestigde naam in Noordwijkerhout en de Bollenstreek.

Met de komst van PostNL Business Point in september 2013 werd een nieuwe markt aangeboord die zijn vruchten heeft afgeworpen. Werd er voorzichtig begonnen met 2 postkarren met pakketten per dag, tegenwoordig komt er dagelijks een trailer gemiddeld 20 postkarren ophalen. 

Een nieuwe uitbreiding van assortiment kwam in 2015 door de samenwerking met Quantore kantoorartikelen. Vorig jaar werd de winkel opnieuw ingericht om deze aanvulling van het assortiment prominent een plek te geven. Naast de gebruikelijke kantoorartikelen ook ruimte voor printers en papiervernietigers.

De personele bezetting is, hoe kan het ook anders, meegegroeid met het bedrijf en met 6 personeelsleden wordt de zaak tegenwoordig geleidt. 10 jaar en dat is goede reden voor een feestje. Om het jaar dan ook goed te beginnen, krijgt u de gehele maand januari 10% korting op het gehele assortiment. (uitgezonderd postzegels en postdiensten)

Foto's PR.