Datum: 04-07-2020 - 19:47
31
dec
'18
Gerard van der Voort neemt afscheid als wedstrijdleider en materiaalman van Biljartvereniging Puyckendam.
Geschreven door Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam

Gerard van der Voort neemt afscheid als wedstrijdleider en materiaalman van Biljartvereniging Puyckendam.

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de Biljartvereniging Puyckendam op vrijdag 21 december 2018 is er afscheid genomen van Gerard van der Voort als wedstrijdleider en materiaalman. Gerard is in het bestuur gekomen eind 2002 als opvolger van Piet Muilwijk en werd secretaris. Enkele jaren terug heeft Arie van den Burg de taak als secretaris overgenomen en is Gerard dus wedstrijdleider geworden. Nu heeft hij te kennen gegeven te willen stoppen...

maar blijft nog wel biljarten als een van de beste spelers van ons district is dat natuurlijk fijn om hem te zien spelen. Het bestuur van Puyckendam bestond uit 5 leden, doch er is niet zoveel werk te doen en de ledenvergadering heeft besloten om het bestuur in te krimpen tot 4 leden.

Hans van Mullekom is voorzitter, Hans Postman als penningmeester, Arie van den Burg als secretaris en wedstrijdleider en materiaalman en Arnold Derksen voor algemene zaken. Gerard blijft nog wel hand- en spandiensten verrichten tijdens de onderlinge toernooien die we regelmatig organiseren.

Mensen die interesse hebben in de mooie biljartsport zijn altijd in Puyckendam welkom, hetzij om te kijken of om zelf te spelen.

Tekst en foto's PR.