Datum: 09-07-2020 - 13:58
28
dec
'18
Ouderen genieten van sfeervol 'Met je Hart' kerstdiner in de Witte Kerk. (donatie Rotaryclub + foto's)
Geschreven door Stichting 'Met je hart" Noordwijkerhout

Ouderen genieten van sfeervol 'Met je Hart' kerstdiner in de Witte Kerk. (donatie Rotaryclub + foto's)

Op donderdagavond 27 december hebben in de Witte Kerk maar liefst 66 ouderen en vrijwilligers van de Stichting 'Met je Hart' kunnen genieten van een overheerlijk en sfeervol 4-gangen kerstdiner. Deze werd volledig verzorgd door het team van Restaurant To Meat onder leiding van Erik Heemskerk en Laura Kruse. Voor veel ouderen was het, na het smakelijke succes van vorig jaar, weer een genot om aanwezig te mogen zijn en te dineren in 'hun Witte Kerkje'....

Na het welkomstwoord door het team van 'Met je Hart' kon het genieten echt van start gaan. Tussen alle overheerlijke gerechten door waren er gezellige muzikale kerstoptredens van het Koor Cadans en het Charles Dickens Orkest van Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc.

Tijdens het desert was er nog een super leuke verrassing voor de organisatie van het kerstdiner 'Stichting Met je Hart'. Leden van de Rotaryclub Noordwijk duin- en bollenstreek overhandigden een cheque met een donatie van maar liefst € 1000,-. De Rotaryclub wilde met dit bedrag hun waardering uitspreken voor de geweldige activiteiten die de Stichting iedere keer weer organiseert voor hun doelgroep.

Met deze geweldige donatie kunnen de vrijwilligers van 'Met je Hart' nieuwe activiteiten organiseren. Ook een woord van dank aan de Gemeente Noordwijkerhout, voor 2e jaar heeft de gemeente deze kerstactiviteit in de Witte Kerk ondersteund met € 1000,-.

Met een groot applaus voor de Rotaryclub, vrijwilligers van Met je Hart en de bediening van To Meat werd het tweede succesvolle kerstdiner van Stichting Met je Hart afgesloten en gaf ambassadeur Alfons Morssink van de stichting aan dat er ook volgend jaar weer een kerstdiner in de Witte Kerk zal worden georganiseerd.

Foto 1 PR. Foto's BON.