Datum: 17-09-2021 - 20:39
27
dec
'18
Dierenhoeve krijgt mooi kerstcadeau.
Geschreven door Kinderboerderij De Dierenhoeve

Dierenhoeve krijgt mooi kerstcadeau.

Ook dit jaar is de Dierenhoeve niet overgeslagen door de Kerstman. Afgelopen December werd hen een mooi cadeau aangeboden door het bedrijf Kuijpers. Het cadeau, een prachtige geld donatie, zal gebruikt worden voor een nieuw project van de Dierenhoeve. Maatschappelijke betrokkenheid is erg belangrijk voor Kuijpers. Naast het ontwerpen, bouwen en onderhouden van technische installaties in gebouwen en industrie. Proberen zij altijd een goede balans te behouden tussen de maatschappij, het milieu en het bedrijf. Het bedrijf...

heeft deze donatie gedaan vanuit leefmilieu. De donatie is aangedragen door Roel, de echtgenoot van dierenhoeve medewerkster Bianca.

De prachtige donatie zal gebruikt worden voor een project waar de medewerkers van Dierenhoeve al enige tijd mee bezig zijn. De Dierenhoeve word steeds vaker uitgenodigd door verschillende zorginstelling om langs te komen voor een knuffelsessie.

Het aaien van dieren heeft positieve invloed op mensen met bijvoorbeeld alzheimer. Naast dat de dieren speciaal getraind zijn voor dit soort evenementen, is er ook vervoer nodig om dit te bewerkstelligen. En voor dit laatste zal de donatie gebruikt worden.

Spreekt dit project je aan of zou je ook een bijdrage willen leveren. Neem dan gerust contact op met de Dierenhoeve. Of kom gezellig een keertje langs. Tijdens de Kerstvakantie is de Dierenhoeve gewoon open. Check voor actuele informatie Facebook of de website.