Datum: 03-04-2020 - 00:53
  
Update: 30-3-2020.

 Landgoed Tespelduyn, er helemaal uit zijn, maar ook thuiskomen.

Op slechts een paar minuten afstand van het strand, te midden van de drukke Randstad, ligt het Landgoed Tespelduyn. Het is een oase van rust en sportieve ontspanning. Een plek waar culinair veel te genieten valt. Dankzij de prachtige ligging - met een niet te evenaren uitzicht op de bollenvelden - is het Landgoed bovendien bijzonder geschikt voor intieme en uitbundige feesten en productieve bedrijfsbijeenkomsten.

Een verblijf op Landgoed Tespelduyn zal u altijd bijblijven!

 De prachtige 9-holes golfbaan doet het hart van elke golfliefhebber sneller kloppen. Maar wilt u nog vertrouwd raken met deze populaire sport, dan kunt u bij ons, onder leiding van een golfprofessional, ook een clinic volgen.

Landgoed Tespelduyn laat zich uitstekend gebruiken voor zakelijke evenementen als congressen en teambuildingssessies. Alle ruimtes beschikken over moderne middelen zodat u efficiënt aan de slag kunt.

Voor toekomstige bruidsparen is Landgoed Tespelduyn de ideale locatie om de mooiste dag van je leven werkelijkheid te zien worden. Tespelduyn is een officiële trouwlocatie en biedt alles om jullie dag op unieke wijze tot leven te laten komen.

Tespelduyn heet iedereen van harte welkom voor een lunch, diner, een klassieke High Tea of gewoon een kop koffie met een smakelijke appelpunt. Ook een High Wine en een High Beer behoren tot de vele culinaire mogelijkheden. Als u Landgoed Tespelduyn bezoekt, wilt u er helemaal niet meer weg.

U kunt jaarkaarten kopen die tot eind 2015 recht geven om onbeperkt gebruik te maken van de Bloembollenbaan en Tespelduyn Training Centre. Voor het downloaden van het inschrijfformulier van 2015 klikt u hier.

 U kunt baanreserveringen maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0252-241333.

Golfaanbieding:

Tee & Eat
Wanneer u kiest voor het arrangement Tee & Eat loopt u 18-holes en kunt u daarna genieten van ons wisselende 3-gangenmenu. Dit alles voor de prijs van € 50 euro. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om 9-holes te lopen. De prijs is dan € 40,-. Op vrijdag, zaterdag en zondag betaalt u € 55,- voor 18-holes en € 45-, voor 9-holes.

 
Landgoed Tespelduyn
de plek waar
Golf & Gastvrijheid
samenkomen.

Klik hier voor de bedrijfsfilm.