Datum: 04-04-2020 - 11:57
  
Update: 30-3-2020.
30
dec
'18
Toneelvereniging ODI presenteert: Kindertoneelvoorstelling 'Het Magalleskruid'.
Geschreven door Toneelvereniging ODI

Toneelvereniging ODI presenteert: Kindertoneelvoorstelling 'Het Magalleskruid'.

Prinses Romelia is ten einde raad. Haar moeder Koningin Galande wil het paleis waar zij wonen verkopen, omdat de stapel rekeningen haar boven het hoofd groeit. Prinses Romelia bedenkt allerlei plannetjes om haar huis te behouden. Haar vader koning Morvik is meer geïnteresseerd in zijn pilletjes en poedertjes en tante Lamilla zit de hele tijd in haar puzzelboekjes. Als de eerste kopers Alrijkon XIII en haar assistente Exacta arriveren, heeft Prinses Romelia hen snel door....

die zijn niet helemaal pluis. Wat er dan met de prinses gebeurt en wat deze tovenaars van plan zijn verklappen we nog niet! Wie heeft het Magalleskruid eigenlijk? Wat is het Magalleskruid? Waarom is het Magalleskruid zo belangrijk? En belangrijker nog: zal het Magalleskruid ontdekt worden?

Kom met je hele familie kijken naar ‘Het Magalleskruid’:

● Zaterdag 19 januari 2019 om 14.00 uur De Schelft in Noordwijkerhout
● Zondag 20 januari 2019 om 14.00 uur De Schelft in Noordwijkerhout
● Zondag 27 januari 2019 om 14.00 uur De Duinpan in De Zilk

Kaarten zijn vanaf twee weken voor de voorstelling voor 5 euro per stuk verkrijgbaar bij Suzanne’s Feestshop en Boekhandel Wagenaar & Van Halem in Noordwijkerhout, M-Kappers in De Zilk en bij Drogisterij Letschert in Hillegom.

Uiteraard kunt u ook online reserveren, kijk dan op www.toneelverenigingodi.nl of u koopt een kaartje bij de kassa voor aanvang van de voorstelling.

Foto Toneelvereniging ODI.