Datum: 03-04-2020 - 22:14
  
Update: 30-3-2020.
25
dec
'18
De NOV-kerstwensboom laat drie wensen in vervulling gaan. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

De NOV-kerstwensboom laat drie wensen in vervulling gaan. (foto's)

Sinds begin december staat hij al te pronken in de nieuwe tuin van de Witte Kerk, de grote verlichte kerstboom van de Noordwijkerhoutse Ondernemers- vereniging (NOV). Het is geen gewone kerstboom, maar een kerstwensboom. De NOV nodigde iedereen voor het tweede jaar uit om eigen wens in vervulling te laten gaan of iemand, die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden, te verrassen met iets wat hem of haar echt blij zou maken. De NOV wilde net als vorig jaar drie bijzondere en realiseerbare  wensen laten uitkomen...

De wens kon men deponeren in de glazen box naast de wensboom. Het bestuur van de NOV namen zorgvuldig alle ingekomen wensen door en daarvan zijn er drie uitgekozen. De mensen waar de wens van in vervulling is gegaan zijn: de vriendinnengroep van Heleen van der Plas, de moeder en schoonzus van Marcha Halvemaan, de familie van Jaylin Tijssen, Ashwin Tijssen en Jovany van Velzen. 

Zij ontvingen maandagmiddag 24 december uit handen van NOV-voorzitter Monique Verdegaal en secretaris Marcelle over de Vest bij de wensboom in de tuin van de Witte Kerk hun wensen. De wensen zijn beschikbaar gesteld door de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging.

1 - De vriendinnengroep van Heleen Plas heeft volgens Heleen heeft het de afgelopen jaar flink voor de kiezen gehad. Een aantal vaders en schoonvaders werden ziek en zijn overleden. Eén van de vriendinnen kreeg te maken met een burn-out en een ander een terugval bij een chronische ziekte. En of dat allemaal niet genoeg was kreeg één van de vriendinnen te horen dat ze ongeneeslijk is.

Hierbij geeft Heleen aan: "Met elkaar blijken we dit leed aan te kunnen door er voor elkaar te zijn. Daar ben ik als één van de meiden uit de groep trots op! " En om dat Heleen zo trots is op deze vriendinnengroep was haar wens een groepsfoto/fotoshoot met haar 9 kanjers van vriendinnen door een fotograaf (wordt verzorgd door Natacha Hulsebosch van Pixit).

De vriendinnengroep bestaat uit Elise vd Lans, Silvia Zuiderduin, Lydia Zuiderduin, Martine vd Slot, Irene Jonkheer, Sandra Bader, Mandy Kaptein, Inge vd Berg, Nanda van Ruiten en Heleen Plas.

2- Marcha Halvemaan zag graag, door middel van het indienen van een wens, dat haar moeder Lida en schoonzus Silvia Zuiderduin in het zonnetje werden gezet. De familie heeft een moeilijk jaar achter de rug waarbij de moeder van Marcha haar man (en Marcha haar vader) heeft verloren en bij schoonzus Sylvia werd een ernstige ziekte geconstateerd.

De wens van Marcha was om deze twee lieve mensen eens lekker te laten verwennen met een dagje in wellness-centrum. Een verwendag met kapper, pedicure en een schoonheidsspecialiste, gewoon met elkaar een heerlijke verwendag. Ook deze mooie wens van Marcha is vervulling gegaan.

3- Als laatste ging de wens in vervulling van Ashwin en Jaylin Tijssen en Jovany van Velzen uit de Nieuwe Duinstraat nummer 5. De wens van de achtjarige Jovany was een set goede stiften en de vijfjarige Jaylin is ontzettend gek van Unicorns en wil die graag delen met andere kinderen.

De liefste wens van Ashwin zou zijn dat hij zijn overleden moeder terugkrijgt maar dat gaat helaas niet, hij wenst dan ook iedereen veel geluk en gezondheid toe zodat men dit niet hoeft mee te maken. Ashwin werd daarom door het NOV verwent met een aantal cadeaubonnen.

Foto's BON.