23
dec
'18
Sophie Warmerdam soliste bij de kerstviering in St. Jozefkerk.
Geschreven door Kerkkoor Cadans

Sophie Warmerdam soliste bij de kerstviering in St. Jozefkerk.

Koor Cadans heeft Sophie Warmerdam uitgenodigd om als soliste op te treden tijdens de kerstnachtmis van 24 december om 21.00 uur in de Sint Jozefkerk. Zij heeft al meerdere keren in de Sint Jozefkerk haar stem laten horen. Sophie zingt the christmas song, Silent night, O Holy night, solo en Someday at Christmas samen met koor Cadans. Met gastpianist Rick Tonino en dirigent Norman Ebicilio wordt deze eucharistieviering een zeer sfeervolle kerstviering....

Koor Cadans heeft een Nederlands en Engels repertoire. Dit koor bestaat uit sopranen, alten, bassen en tenoren. De liederen worden dus  meerstemmig gezongen. En net zoals alle koren, kan ook dit koor nieuwe leden gebruiken.

Er wordt gerepeteerd op donderdag van 20.00 uur tot 22.00uur in de Maasgaarde. Tevens is men op zoek naar een muzikale begeleider. Zin om mee te zingen of de begeleider te worden? Kom een keer lang. Info: koor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">–Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..