Datum: 08-12-2019 - 01:32
23
dec
'18
St. Kringloopwinkels Noordwijkerhout - Noordwijk reikt cheque van € 500,- uit aan Resto VanHarte. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

St. Kringloopwinkels Noordwijkerhout - Noordwijk reikt cheque van € 500,- uit aan Resto VanHarte. (foto's)

Hans Hoogeveen heeft afgelopen vrijdagmiddag uit handen van bedrijfsleider Ed de Ridder, namens Stichting Kringloopwinkels Noordwijkerhout en Noordwijk, een cheque ter waarde van € 500,- overhandigd gekregen. Initiatiefnemer Hans Hoogeveen kreeg in het bijzijn van vrijwilligers de cheque in de Kringloopwinkel van Noordwijkerhout uitgereikt voor het succesvolle project Resto VanHarte, De kringloopwinkel steunt een a twee keer per jaar een goed doel of....

meerdere goede doelen. Dit keer werd dus Resto VanHarte in het zonnetje gezet. Het geld zal een goede en smakelijke bestemming gaan krijgen; aldus een opgetogen Hans Hoogeveen.

De Stichting achter deze Kringloopwinkels, reikt vanuit haar resultaten in de afgelopen jaren geregeld cheques uit aan diverse goede doelen. Zoals in het verleden aan St. Jeanne d 'Arc, De Harpe Davids, de Voedselbank, Care for Kim, kerstpakkettenacties vanuit de kerk, vluchtelingenwerk, duo-fietsmaatjes, Munnekeweij in Noordwijkerhout met een rolstoelfiets, de Speelakker en Taal Lokaal in Noordwijkerhout, de Zonnebloem, het Windkrachthuis en de Stichting wereldvrouwen.

Kringloopwinkels Noordwijkerhout/Noordwijk
Op 3 november 2015 mocht wethouder Bert Gotink de opening verrichten van de nieuwe Kringloopwinkel Noordwijkerhout op Marktplein nr. 8. Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout opende hiermee haar tweede winkel. De Stichting Kringloop Noordwijk en Noordwijkerhout wil het inzamelen en hergebruik van goederen bevorderen.

De winkel voorziet in het halen en brengen van goederen, het (gratis) ontruimen van woningen, zorgt voor een breed aanbod van meubelen, huishoudelijke artikelen, kleding, boeken, bruin-/en witgoed en speelgoed. Daarnaast stimuleren zij zinvol en prettig vrijwilligerswerk.

De winkel draait op tientallen vrijwilligers en in Noordwijkerhout is weer plaats voor nieuwe enthousiastelingen. Zij kunnen zich melden bij de Kringloopwinkel. 

De Kringloopwinkel is gehuisvest in het centrum van Noordwijkerhout op Marktplein 8, de voormalige Edah-supermarkt.

Voor de openingstijden klik hier, de winkel is bereikbaar via telefoonnummer 06-16171873, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's BON