Datum: 24-09-2020 - 20:39
20
dec
'18
33 jaar Drinkebroeders 'Actie voor Alpe d’Huez' op Lichtjesavond.
Geschreven door 33 jaar Drinkebroeders

33 jaar Drinkebroeders 'Actie voor Alpe d’Huez' op Lichtjesavond.

Lichtjesavond in Noordwijkerhout is natuurlijk een avond die de Drinkebroeders niet kunnen overslaan in onze actie voor de Alpe d’Huzes. Lichtjesavond, een avond om samen te zijn, het licht aan te steken, hier even bij stil te staan, maar ook het samen genieten. De Drinkebroeders hebben een aantal jaren geleden met elkaar mee gedaan met Samenloop voor Hoop. 24 uur lopen voor het KWF. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Je wisselt elkaar af, en met elkaar kom je dan ook tot 24 uur....

Oók de kinderen hebben hun steentje bijgedragen en hebben meerdere rondjes gewandeld. In de avond stond over het voetbalveld honderden kaarsen verspreid, het licht was aangestoken. Deze lichten hadden allen een boodschap. Zeer indrukwekkend.

Op de berg Alpe d’Huez verlichten vroeg in de ochtend tijdens het evenement Alpe d’Huzes duizenden kaarsjes de berg. Ook deze kaarsen bevatten persoonlijke boodschappen en branden de hele dag voor dierbaren.

Elke kaars is een lichtje voor een dierbare die tegen kanker vecht of die er van genezen is. Of voor een dierbare die er aan overleden is; de lichtjes brengen hen heel dichtbij, vooral tijdens de eerste klim in de ochtendschemer.

Maar licht staat niet alleen in het teken van herdenken, maar ook zeker in het teken van leven. Een leven met veel lol, plezier en gezelligheid. Tijdens lichtjesavond kan iedereen met de super vrolijke Kerstman op de foto, tegen een kleine vergoeding wat ten goede komt aan het KWF.

Daarnaast kan men “enveloppen trekken”, waarbij je kans maakt op geweldige prijzen. De prijzen zijn o.a. beschikbaar gesteld door diverse Noordwijkerhoutse Ondernemers. De Drinkebroeders proberen hiermee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Via Facebook kunt u ons volgen. En ook op Blik Op Noordwijkerhout wordt u op de hoogte gehouden. Ons steunen mag natuurlijk ook direct, dit kan op onze team pagina: klik hier. 

Spinningmarathon.
Op zondag 6 januari organiseren wij een spinningmarathon in samenwerking met Optisport De Schelft. Dit is voor iedereen op eigen niveau te doen. De kosten zijn € 10,- per uur en € 25,- voor 3 uur, dit is volledig ten bate voor Alpe d’HuZes.

Voor elke deelnemer is er een presentje en voor diegene die het meeste doneert zijn er prijzen beschikbaar gesteld door BrasilSul, Proeflokaal het Sijgje, Optisport en QWIN. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's Drinkebroeders.