Datum: 06-08-2020 - 17:57
16
dec
'18
281 kavels zorgen voor topopbrengst kerstveiling VVSB.
Geschreven door PR VVSB

281 kavels zorgen voor topopbrengst kerstveiling VVSB.

Zaterdagavond 15 december organiseerde VVSB weer hun jaarlijkse kerstveiling op sportpark de Boekhorst, dit keer niet in de kantine maar in de Arend den Elzenhal die was omgetoverd in een sfeervolle hal geheel in kerstsfeer. Waar de opbrengst nog afgelopen jaar € 70.000,- was, kwam nu de cheque omhoog met het bedrag € 73.500,- een geweldig resultaat voor de club. Bij de veiling zelf waren er 281 kavels ingebracht en de eerste kavels werden door Piet Broekhof geveild die alweer voor de 40e keer de hamer tot zicht nam...

Na 10 kavels nam Piet onder luid applaus afscheid van de Kerstveiling als Veilingmeester en de zaal zong uit volle borst Pietje bedankt! Namens de kerstveilingcommissie overhandigde Hans Laros hem een presentje voor zijn bewezen diensten voor de veiling

Zo waren er speciale items waaronder: Walking Dinner met wijn bij het Wapen van Noordwijkerhout voor 90 personen en een Tennistoernooi voor 60 personen geheel verzorgd wel uitschieters in de lijst. Maar ook het tripje naar Kopenhagen die staat ook altijd garant voor een mooi bedrag.

Ook de rondvlucht boven Noordwijkerhout met Jan van Eeden en de diverse kaarten voor bijvoorbeeld Soldaat van Oranje in Valkenburg en bioscoopkaarten brachten deze avond veel op. En uiteraard de vele dinerbonnen waren in trek! Ook diverse toegangskaarten van voetbalwedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord, Den Haag, Eindhoven, FC Volendam en de bootreisjes niet te vergeten.

De voorzitter Arjan Broekhof was erg blij met de opbrengst van de veiling en bedankte de aanwezigen voor hun steun aan de club, en bedankt de mensen van de kerstveilingcommissie voor hun geweldige inzet!

De opbrengst van de kerstveiling is voor VVSB een belangrijke bijdrage in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien in onze teamsport en ook uiteraard een reserve potje voor de nieuwbouw van het sportpark.

Foto VVSB.