Datum: 26-10-2021 - 23:40
13
dec
'18
Liedfestival: Kaninefaaten meets Harp.
Geschreven door Organisatie Maestro

Liedfestival: Kaninefaaten meets Harp.

Op 12 januari a.s. vindt in de Schelft in Noordwijkerhout weer het jaarlijkse Liedfestival van de Kaninefaaten plaats. Ditmaal voor de 27e keer. Het festival dreigde in het gedrang te komen doordat de beide finalisten van het Maestro-concours dat de Harpe Davids organiseerde (Ria Vink en Ton van den Burg) nauwe banden hebben met de Kaninefaaten en het Liedfestival. Maar de oplossing was gauw gevonden: de beide voorzitters, Bas van der Tang en Frits Warmerdam, hebben het voortouw genomen tot een uniek feit...

Harp en Kaninefaaten verzorgen nu samen op zaterdag 12 januari één avond in de Schelft, waar de Maestro-finale en het Liedfestival de beide grote trekpleisters zijn. Dat kan alleen maar in Noordwijkerhout en dus ook in het nieuwe Noordwijk! Na de Maestro-finale, die van 19.30 u tot ca. 21.30 u duurt, is er een uit- en inloop, waarna rond 22.15 u het Liedfestival begint.

Ongetwijfeld zullen de nieuwe Prins Black Jack en zijn Prinses Red Velvet op vele manieren bezongen worden door de deelnemende solisten, duo’s, trio’s en groepen. De beoordeling vindt opnieuw plaats door een deskundige jury, waarin we in ieder geval Suzanne van Gelderen (van Suzanne's Feestshop) en Michel de Haas (oud-dirigent van de St.Jeanne d’Arc en nu actief bij Rubato-Music) zullen tegenkomen.

Kom op tijd en maak alles mee: van Maestro tot de afterparty na het Liedfestival! Kaarten zijn vanaf 17 december te gratis verkrijgen bij: Bakkerij Pompe (De Zilk), Music All Inn en Boekhandel Van der Meer (Noordwijk) en de VVV en Boekhandel Wagenaar Noordwijkerhout).

Foto PR.