Datum: 04-06-2020 - 19:57
10
dec
'18
Deelnemersavond kandidaat-tonneprossers CV De Kaninefaaten.
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Deelnemersavond kandidaat-tonneprossers CV De Kaninefaaten.

Op 19 december organiseert CV De Kaninefaaten haar deelnemersavond voor de kandidaat-tonneprossers. Deze gastvrije avond wordt speciaal voor alle deelnemers aan het Tonneprossen 2019 gehouden. Ervaren Tonneprossers als Gerrit Heen-en-Weer en Paultje Pils staan klaar om jou alle ins-en-outs van het Tonneprossen te vertellen. Een unieke gelegenheid voor een kijkje achter de schermen dus. Tevens is de begeleidingscommissie Tonneprossen aanwezig...

De avond wordt gehouden in Café van der Geest en begint om 20:00 uur. Deze avond kan je ook sparren met je collega-prossers over je pros. Prossen is het houden van een kleine conference van niet meer dan 11 minuten. De Tonneprosser neemt onder andere de actuele lokale politiek en andere nieuwswaardige gebeurtenissen uit de streek op de hak.

Hoewel het belangrijkste is, dat wat er gezegd wordt, kan inventief gebruik van hulpmiddelen een verrassende dimensie aan de pros geven. Denk jij een aankomende Stand-Up-Comedian te zijn en wil je jezelf verder ontdekken? Dan wil Carnavalsvereniging de Kaninefaaten uit Noordwijkerhout graag met je in contact komen.

De Kaninefaaten organiseren al bijna 4 jaar het Tonneprossen. Het komend jaar is het Tonneprossen op 25 januari 2019. Ga jij voor de hoofdprijs of de door allen gedeelde eervolle tweede plaats? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nadere informatie is te verkrijgen bij Ruud Hooghiemstra; telnr. 0252-375 307. Of kom gewoon geheel vrijblijvend op 19 december 2018 naar Café Van der Geest in de Zeestraat.

Foto BON.