Datum: 19-05-2019 - 16:28
07
dec
'18
Voedselbank Noordwijkerhout houdt een inzameling op zaterdag 15 december.
Geschreven door Voedselbank Noordwijkerhout

Voedselbank Noordwijkerhout houdt een inzameling op zaterdag 15 december.

De schappen van de Voedselbank Noordwijkerhout aan de Poelslaan beginnen aardig leeg te raken. Daar waar we voorheen een tweejaarlijkse inzameling hebben gehouden, kunnen we het dit jaar met één inzameling af. Dat betekent dus, dat het aantal cliënten is gereduceerd. Een hoopvolle constatering en wij hopen natuurlijk, dat deze tendens stabiliseert. Maar nu is het dan weer zover en doen we weer heel graag een beroep...

op de gulle Noordwijkerhoutse samenleving. Graag willen we de lege schappen weer aangevuld zien om onze cliënten te ondersteunen, en om hen dat ‘extraatje’ te kunnen bieden voor de komende feestdagen. Dit doen we in samenwerking met HSK, het hulpfonds van de kerken.

Op 15 december zijn we tussen 10.00 en 16.00 uur aanwezig bij alle supermarkten in ons dorp. Bij binnenkomst wordt u ontvangen door een vrijwilliger van de Voedselbank en kunt u een product of producten doneren aan de hand van een boodschappenlijstje, dus die zaken waar de lokale Voedselbank het meest bij geholpen is. Doet u mee? Dat zou geweldig zijn! 

Foto Voedselbank Noordwijkerhout.