Datum: 24-09-2020 - 20:42
04
dec
'18
3x11 carnavalsoptocht = 3x11 Alpe d’Huez.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

3x11 carnavalsoptocht = 3x11 Alpe d’Huez.

Vele Noordwijkerhouters hebben vast wel eens mee gedaan met de carnavalsoptocht. Wellicht jaren geleden op de zogenoemde 'feestkar' of 'veilig' gemaskerd onder de paren. De Drinkebroeders doen komende carnaval voor de 33x mee met de grootste optocht boven de rivieren. In 1987 werd de 1e wagen gebouwd. Vanaf toen werd het ieder jaar mooier, groter en professioneler. Zoals Mossenest, Flintstones en Asterix & Obelix....

Vanaf 2001 zijn wij overgestapt naar een loopgroep, maar nog altijd met iets van een klein wagentje erbij. Het begrip “ik ben naar de wagenbouw” zit als het ware bij een Drinkebroeder in het bloed. Naast lol, deelt deze vriendengroep ook lief en leed.

Samen kan je veel bereiken en wij willen in dit jubileumjaar dan ook samen veel geld ophalen voor het KWF Kankerbestrijding. De Drinkebroeders gaan 6 juni totaal 33x de berg de Alpe d’Huez op. Wij doen mee met de Alpe d’HuZes.

Tijdens het Festival 1 in De Schelft hebben wij de kick-off gegeven. Met een loterij en leuke prijzen zijn de 1e euro’s binnengehaald. Komende maanden staat er nog veel meer op het programma. Via Facebook kunt u ons volgen.

En ook op Blik Op Noordwijkerhout wordt u op de hoogte gehouden. Ons steunen mag natuurlijk ook direct, dit kan op onze team pagina: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Drinkebroeders

Op zondag 6 januari organiseren wij een spinningmarathon in samenwerking met Optisport De Schelft. Dit is voor iedereen op eigen niveau te doen. De kosten zijn € 10,- per uur en € 25,- voor 3 uur, dit is volledig ten bate voor Alpe d’HuZes.

Voor elke deelnemer is er een presentje en voor diegene die het meeste doneert zijn er prijzen beschikbaar gesteld door BrasilSul, Proeflokaal het Sijgje, Optisport en QWIN. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's Drinkebroeders.