03
dec
'18
Blik Op Noordwijkerhout nu al begin december over de grens van 1 miljoen bezoekers heen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Blik Op Noordwijkerhout nu al begin december over de grens van 1 miljoen bezoekers heen.

Op 28 juni 2010 is de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout online gegaan en sindsdien verzorgt Blik Op Noordwijkerhout voor u het nieuws van, voor en over Noordwijkerhout en De Zilk. BON heeft in die acht jaar bijna 17.000 berichten geplaatst en daarmee zijn de volgers en de bezoekersaantallen van deze nieuwswebsite in de loop van de jaren flink gestegen. Eind december 2017 konden we net als in 2015 en 2016 vol trots melden dat BON...

voor het zevende jaar op rij opnieuw meer bezoekers (Google Analytics 'sessies') mocht verwelkomen en we in die laatste drie jaren eind december over de magische grens van '1 miljoen' bezoekers (sessies) heen gingen.

Maar 2018 wordt opnieuw een uitstekend jaar voor BON, mede door de gemeenteraadsverkiezingen zijn vooral in het tweede half jaar de bezoekersaantallen flink gestegen en kunnen we melden dat we voor het eerst begin december al de magische grens van '1 miljoen' bezoekers hebben behaald. 

De redactie van Blik Op Noordwijkerhout bedankt alle verenigingen, ondernemers en andere organisaties in Noordwijkerhout en De Zilk voor hun nieuwsinbreng via BON, samen kunnen we ons dorp voorzien van het laatste nieuws van, voor en over Noordwijkerhout en De Zilk.