Datum: 11-08-2020 - 21:17
26
nov
'18
Ronald Kat geslaagd voor '4e dan' aikido.
Geschreven door Aikido Musubi

Ronald Kat geslaagd voor '4e dan' aikido.

Tijdens de nationale dan-examens van het Judo Bond Nederland-Aikido is Ronald Kat geslaagd voor zijn 4e dan Aikido. Ronald beoefent het aikido alweer vele jaren bij ‘Aikido Musubi de Bollenstreek’. Naast zijn reguliere trainingen bij Henk Kat, volgt hij stages bij hoog gegradueerde leraren. Ronald is rijks gediplomeerd aikidoleraar van de JBN en verzorgt naast zijn trainingen aikidolessen voor ‘Aikido Musubi de Bollenstreek’....

op de locatie Noordwijkerhout (Regenboog Gymzaal). Naast Ronald zijn tijdens de examens twee leden van ‘Aikido Musubi de Bollenstreek’ geslaagd voor de 1ste dan en één persoon voor zijn tweede dan. Een mooie prestatie.

Populair bezien is aikido een effectieve methode van zelfverdediging, waarbij het hoofddoel is om fysiek tegen jou gerichte agressie onder controle te brengen. Hiervoor leer je controle en werptechnieken tegen één of meerdere ongewapende of gewapende aanvallers.

Door het beoefenen van aikido word je ook mentaal sterker, wat je zal ondersteunen in je functioneren in het dagelijkse sociale leven. Aikido wordt ongeacht sekse beoefend door zowel jeugd als volwassenen. Omdat aikido geen competitie kent, wordt samenwerken als belangrijker ervaren dan het winnen van elkaar.

Wanneer je belangstelling hebt om een aikidotraining te volgen, ben je van harte welkom tijdens één van de trainingen. Kijk voor meer informatie op www.musubi.nl

Foto van Links naar rechts
Aarjan Meirink (2e dan), Marc Spruijt (1ste dan), Henk Kat (leraar, 6e dan), Ronald Kat (4e dan), Sven van der Haven (1ste dan)

Foto PR