25
nov
'18
Fusie-Festival 1 weekend: de zaterdagmiddag. (foto's)
Geschreven door Organisatie Festival 1

Fusie-Festival 1 weekend: de zaterdagmiddag. (foto's)

Het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 november staat de Schelft in Noordwijkerhout in het teken van FESTIVAL 1! Hiervoor is de Schelft omgetoverd tot een waar festivalterrein. Het festival staat dit weekend in het teken van het verenigingsleven van de nieuwe gemeente groot Noordwijk. Diverse verenigingen en stichtingen uit Noordwijk, de Zilk en Noordwijkerhout verzorgen tijdens dit weekend optredens. Al bij ontvangst staan er op het terrein voor de Schelft...

verschillende food-trucks waar men zich te goed kan doen aan een lekker hapje. Binnen in de Schelft kan men zich wanen op een waar festivalterrein met verschillende tenten. Op het hoofdpodium zijn doorlopend verschillende, geweldige optredens te zien. In de omringende tenten die tevens in de Schelft te vinden zijn, kan men genieten van de Silent Disco en van kleinere optredens of workshops.

Gedurende het hele weekend bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het alom bekende ‘paalzitten’. In de Schelft zijn vier palen neergezet, waar bij toerbeurt op gezeten kan worden voor een uur. Hoog boven het publiek, om de zaal goed te kunnen overzien. Verschillende BN-ers en niet BN-ers zijn u al voorgegaan, zie foto's.

De zaterdagmiddag was als eerste van het Festival-weekend gereserveerd voor de senioren en de rond 350 bezoekers konden in de grote zaal genieten van een feestelijk en gevarieerd programma. De start van de middag was voor het Vrijetijdsorkest van St. Jeanne d'Arc samen met Shantykoor 't Bollenhart. Vervolgens was het de beurt aan het koor Ladies Melody voor een gezellig optreden en zij werden opgevolgd door Barry Olivier met een spetterende goochelshow.

De volgende optredens op deze middag werden verzorgd door het koor Revoice, het jubilerende 22-jarige Kaninefaatenkoor, Dansschool Jorien Boot, Bas, het kinderkoor Schalmei, een dansles verzorgd door Marja de Geus van Dansschool Megaplaza Starlight, het koor Dune & Forest en de middag werd afgesloten met Zeemanskoor de Noordwijkers.

Later volgt er nog een (foto)verslag van de zaterdagavond en de zondagmiddag (klik hier voor het programma die om 13.00 uur start) van het Festival 1 weekend hier op BON.

Foto's zaterdagmiddag BON. (later nog meer foto's)