Datum: 17-10-2021 - 02:54
23
nov
'18
Kaarsjesavond 2018 met als thema 'Met kerst-mis ik je'.
Geschreven door PR Kaarsjesavond

Kaarsjesavond 2018 met als thema 'Met kerst-mis ik je'.

"We willen je naam blijven noemen, blijven horen en we willen over je praten”. Daar gaat het om tijdens Kaarsjesavond 2018 op vrijdagavond 14 december in de Jozefkerk in Noordwijkerhout. Het thema van de avond is: “Met kerst-mis ik je”. Hoe moeilijk kunnen de dagen zijn als je iemand moet missen door overlijden, door een scheiding, door een zieke partner die niet in je nabijheid is of doordat kinderen niet meer thuiskomen door omstandigheden...

Juist in de kersttijd, een tijd van gezelligheid en samenzijn, worden we er extra mee geconfronteerd en is er nog meer behoefte om het te delen. Troost, warmte, geborgenheid en licht; dat is wat we zoeken tijdens kaarsjesavond, in de vorm van gedichten en mooie muziek. 

Voor wie dat wil, is er gelegenheid om de gevoelens te uiten via een kerstwens. Ook zijn kinderen van harte welkom. Zij kunnen tijdens de bijeenkomst iets moois maken in de pastorie. Popkoor Bloom uit Noordwijkerhout zal de zang en muziek verzorgen.

Na de bijeenkomst is er voor iedereen een brandend kaarsje om mee te nemen naar huis, op het kerkhof bij uw dierbare neer te zetten of om te brengen bij iemand die u licht en warmte gunt. Tot slot is er gelegenheid om in de kerk wat na te praten met elkaar en ondertussen te genieten van een kopje koffie, thee, limonade of heerlijke glühwein.

Kaarsjesavond is op vrijdagavond 14 december 2018 in de Jozefkerk in Noordwijkerhout en begint om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur is de kerk open. De kerstwenssterren liggen vanaf 1 december achter in de Jozefkerk en Victorkerk. Ook zijn de sterren te downloaden, kijk hiervoor op www.facebook.com/kaarsjesavond

U bent allemaal van harte uitgenodigd en we hopen dat u aanwezig kunt zijn, voor uzelf of voor anderen. De bijeenkomst heeft geen kerkelijk karakter, het is een bijeenkomst voor iedereen die behoefte heeft aan samenzijn, samen delen en troost.

Het belooft een mooie avond te worden!

Foto BON.