Datum: 06-07-2022 - 13:02
19
nov
'18
ODI speelt 't is Bingo op de camping' met verve. (foto's)
Geschreven door Toneelvereniging ODI

ODI speelt 't is Bingo op de camping' met verve. (foto's)

Afgelopen weekend heeft toneelvereniging ODI drie keer het komische stuk “t is Bingo op de camping’’ met succes opgevoerd voor goed gevulde zalen. Het stuk speelt zich af op de camping. Jos (Hans van Gijlswijk) gaat tegen wil en dank met zijn vrouw Ina (Helma van der Lans) mee naar de camping. Hij vind het geen kamperen, maar kramperen. Dat laat hij dan ook goed merken. Hij moppert op alles en iedereen. Het is hem helemaal niets waard...

want hij had liever in een hotel gezeten. Ook de buren (gespeeld door Heleen de Waal en Jose Broekhof) vind hij drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Wie neemt er nou een cavia mee op vakantie? Die cavia krijgt achteraf nog een lang staartje. Ook komen er diverse bezoekers langs (gespeeld door Chantal Witteman, Arjan Laros, Alex Duivenvoorde en Patty van Amsterdam), zowel voor Jos en zijn vrouw, als voor de buren. Zitten ze wel in de goede caravan? En waar is die cavia toch gebleven? Het bezoek wordt dan ook niet op prijs gesteld. Het is nu eenmaal zo:”Wat je zaait zul je ook oogsten” en dat doet Jos dan ook!

Data en reserveren:
Dit stuk is nog één keer te zien op 1 december in De Duinpan in De Zilk. Om 19:30 uur gaat steeds de zaal open. Aanvang is 20:00 uur. Kaartjes zijn 10 euro pp en kunt u reserveren op de website: www.toneelverenigingodi.nl of te koop bij Suzanne’s Feestshop  en Wagenaar&van Halem in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.

Foto's Toneelvereniging ODI.