Datum: 04-06-2020 - 19:34
19
nov
'18
Tonneprossers gezocht, geef een boost aan je carrière meld je snel aan.
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Tonneprossers gezocht, geef een boost aan je carrière meld je snel aan.

Wordt Tonneprosser bij de Kaninefaaten. Ben jij rap van de tongriem gesneden en wil je een boost aan je carrière geven? Wie de functie Tonneprosser op zijn CV heeft staan geeft aan over een dosis goede humor en goede contactuele eigenschappen te beschikken. Dit jaar zal het Tonneprossen plaatsvinden in De Residentie op vrijdag 25 januari 2019. Vorig jaar won Adrianus van Noortwijck (prosnaam van Ard Zandbergen)...

de prestigieuze Jaap Aartman Bokaal. Vele ervaren rotten schitteren al jaren op het podium van de Residentie der Kaninefaaten, Café van der Geest. De jeugd is in opkomst. Wie herinnert zich niet de magistrale optredens van Guus de Jong, Dirk Deurmat of Paultje Pils.

CV De Kaninefaaten is altijd op zoek naar nieuw prostalent. Leeftijd speelt geen rol, belangrijk zijn een Kokkerhouts hart hebbende en kunnen spreken met het hart op de tong. Ga jij de uitdaging aan en bezorg jij de Kokkerhouters een avondje gieren, lachen en brullen?.

Je staat er niet alleen voor! Samen met je ervaren collega-prossers bereid je je voor op die mooie avond. Meedoen is dus belangrijker dan winnen. De Jaap Aartman Bokaal is de hoofdprijs en tweede prijzen zijn de eervolle Jackpot. 

Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Ruud Hooghiemstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; telnr. 375307). Het deelnemersoverleg is gepland in de Raadskamer van Café van der Geest op woensdagavond 19 december 2018 vanaf 20:30 uur.

Foto's editie januari 2018 BON. (winnaar Adrianus van Noordwijk (Ard Zandbergen)