Datum: 07-06-2020 - 06:23
15
nov
'18
Wil jij beroemd worden?
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Wil jij beroemd worden?

Jazeker!! Wil jij beroemd worden?? Let dan goed op en kom in actie. Kun je een beetje zingen en kun je een bestaand liedje ombouwen tot iets nieuws, of helemaal vanuit het niets een liedje maken? Lijkt het je helemaal te gek om als de nieuwe Snollebollekes, Jetty Pallettie, Lamme Frans, Partyfriex, Alpenzusjes of welke feestartiest dan ook, op een podium te staan en een zaal aan het hossen te krijgen? Doe dan mee met....

het Carnavalsliedfestival 2019, en wie weet scoor jij alleen of met een groepje de nieuwste carnavalskraker. Wie weet wordt er een nieuw volkslied voor onze fusiegemeente geschreven!? Carnavalsvereniging De Kaninefaaten geeft je de kans om op deze gezellige avond te stralen als in je wildste dromen!!

Zorg dat het liedje op 31 december af is en meld je zo snel mogelijk aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want dit gezellige festival wordt volgend jaar al op zaterdagavond 12 januari 2019 gehouden in een geheel vernieuwde feestzaal in De Schelft. 

Het liedje mag overal over gaan, dus doe eens gek en zet die stap om een echte B.N-er (bekende Noordwijkerhouter) te worden. En kun je niet zingen, kom dan als publiek gezellig kijken, want dat het gezellig wordt is zeker!

Het beste en leukste 'Carnavalslied 2018' ging naar het 'Trio 1+1+2-1' (leden van de Keiebijters) met het aanstekelijke lied 'Op de Bavo'. (Klik hier voor het filmpje met het winnende lied).

Foto's Liedfestival editie januari 2018 BON.