15
nov
'18
Bekendmaking van de 54ste Prins der Keiebijters in Café van der Geest.
Geschreven door CV De Keiebijters

Bekendmaking van de 54ste Prins der Keiebijters in Café van der Geest.

Op zondagmiddag 18 november zal Carnavalsvereniging de Keiebijters als laatste in het carnavalsgekke Kokkerhout hun nieuwe Prins(es) Carnaval bekend maken. Ook dit jaar zal de bekendmaking van het nieuwe Prinsenpaar der Keiebijters weer plaatsvinden bij het bekende Café van der Geest in de Zeestraat. Het café is om 13.30 uur open en het programma start om 14.00 uur. Het officiële gedeelte duurt tot 17.11 uur...

om daarna nog even gezellig na te praten aan de bar.

Wie o wie zal de opvolger worden van Prins Vino, die samen met zijn Prinses Musica en Prinses Femke voor een heel gezellig carnavalsjaar hebben gezorgd. Na een seizoen met vele hoogtepunten is er helaas een eind gekomen aan hun regeerperiode. Samen met hun adjudanten en verdere gevolg mogen zij terugkijken op een fantastisch carnaval in de Feesthal op het Bavo-terrein.

De nieuwe Prins zal als 54ste Prins der Keiebijters het nieuwe carnavalsseizoen voorgaan bij alle activiteiten van de Keiebijters. Een bijzondere plaats is er uiteraard weer voor alle bewoners en deelnemers van het Raamwerk/Hafakker en Rivierduinen. Voor meer informatie www.keiebijters.com.