Datum: 16-05-2022 - 09:47
13
nov
'18
Vijf producten Keurslagerij Koot met goud bekroond tijdens vakwedstrijden Slavakto.
Geschreven door Redactie BON

Vijf producten Keurslagerij Koot met goud bekroond tijdens vakwedstrijden Slavakto.

Sinds jaar en dag is de Slavakto één van de belangrijkste vakbeurzen (dit jaar op 5 en 6 november) voor de slagersbranche in Nederland. Ook de vakwedstrijden, waar slagers hun producten presenteren, zijn sinds het bestaan van de Slavakto een belangrijk onderdeel. Bij de onlangs gehouden Internationale Slavakto Vakwedstrijden in Utrecht is Keurslagerij Koot in de Zeestraat, met zijn producten 5x in de prijzen gevallen...

De producten van deze ambachtelijke slagerij werden vijfmaal met goud bekroond, waarvan twee zelfs met een extra ster. Keurslager Adri Koot en zijn team zijn super trots op de vijf product goud-predicaten die ze in de wacht hebben gesleept. Dit jaar werden er in totaal bijna 2000 producten gekeurd tijdens de vakwedstrijden. 

Keurslagerij Koot heeft in het 28-jarig bestaan regelmatig prijzen gewonnen en met de recente predicaten toont het bedrijf aan nog volop aan de weg te timmeren met kwalitatief hoogstaande producten. "De Keurslagerij is onze trots", zegt Adri Koot. "Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden.

Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten. Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien".

Keurslagerij Koot heeft predicaten goud (met ster) ontvangen voor de volgende producten (zie foto's):

* Ham-prei salade > Goud

* Rookworst fijn > Goud

* Gegrilde spare ribs > Goud
 
* Kippensoep > Goud met ster

* Rundvlees in jus > Goud met ster

Foto's BON.