Datum: 14-08-2020 - 16:17
11
nov
'18
Prins Murphey & Prinses Marli en Prins Zaesar & Prinses Cleopatra de nieuwe Prinsenparen in De Zilk. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Prins Murphey & Prinses Marli en Prins Zaesar & Prinses Cleopatra de nieuwe Prinsenparen in De Zilk. (foto's)

Op zaterdagavond 10 november werden in het Duinknijnenrijk voor het carnavalsjaar 2018/2019, onder grote belangstelling de nieuwe prinsenparen van de Duinknijnen en Dwergknijnen bekendgemaakt in de Duinpan van De Zilk. Als eerste werd op deze avond bij de Dwergknijnen afscheid genomen van het 26e Prinsenpaar Prins Choco (Kay Pompe) en Prinses Snoopy (Sara van Saase). Zij maakten plaats, na een leuke...

 verkiezingsstunt, voor het nieuwe 27e Prinsenpaar der Dwerknijnen: Prins Zaesar (Baz Zimoch) & Prinses Cleopatra (Sophie Pompe). Wij wensen Prins Zaesar en Prinses Cleopatra een fantastisch carnavalesk-jaar toe! 

Later op de avond, om 11 over 11, was het de beurt aan de grote Duinknijnen voor de bekendmaking van hun 51e Prinsenpaar der Duinknijnen. Als eerste werd er na een fantastisch carnavalsjaar afscheid genomen van het 50e Prinsenpaar der Duinknijnen: Prins Mechanicus (Philip Akerboom) en zijn Prinses Privileged (Petula Akerboom). 

Vervolgens werd er met een 'waterige stunt' het nieuwe Prinsenpaar bekendgemaakt, uit een kolkende zee kwam de nieuwe Prins der Duinknijnen bovendrijven en dat was Zilker Mike Bakker. Hij gaat het Zilkse carnaval dit jaar voor als Prins Murphey met aan zijn zijde zijn lieftallige levenspartner Margriet van Saase en zij gaat als Prinses Marli door het carnavalsleven.

Na de bekendmaking van beide Prinsenparen ging het gezellige feessie nog tot in de late uurtjes door en dat belooft wat voor het komende carnavalsseizoen. De Duinknijnen zijn er dus helemaal klaar voor met deze twee geweldige kleine en grote Prinsenparen. Zij verwachten weer een groots carnavalesk-jaar tegemoet te gaan, waar men een ieder graag voor wil uitnodigen om dit mee te gaan maken.

Foto's BON.