Datum: 01-10-2020 - 10:23
09
nov
'18
Café van der Geest en Team Kanjers organiseren pubquiz met de opbrengst voor Kika.
Geschreven door Café van der Geest / Team Kanjers

Café van der Geest en Team Kanjers organiseren pubquiz met de opbrengst voor Kika.

Op donderdag 22 november organiseren we in Café van der Geest een Pubquiz ism Team Kanjers met als doel het steunen van KIKA. Je kan dit goed doel steunen terwijl je alleen maar hoeft mee te doen met de Pubquiz. De inleg van de Quiz komt geheel ten goede aan KIKA. Team Kanjers is een bijzonder team wat zich ten doel heeft gesteld zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KIKA, Zij organiseren veel leuke acties...

om dit doel te bereiken, zij doen daarom mee met de prestatie tocht schaatsen voor KIKA op de Weissensee en hebben zich daar het doel gesteld 100 kilometer te schaatsen. Dit Team bestaande uit Hadassa en Annemiek zetten zich graag in voor dit prachtige doel, omdat zij zelf kinderkanker hebben meegemaakt en zeer betrokken zijn bij het doel. “De 100 kilometer gaat zeker een uitdaging worden, maar met de positieve instelling en krachtige mindset gaan we er voor de volle 100 procent voor!” aldus Annemiek.

Het streven is om zo veel mogelijk geld op te halen voor Kika! Helpt u ook mee? Doneren kan via de sponsorpagina: https://www.schaatsvoorkika.nl/team-kanjers. Maar kan ook door gewoon mee te doen aan de KIKA Quiz van Café van der Geest op donderdag 22 november aanvang 21:00 uur.