Datum: 24-09-2020 - 20:54
08
nov
'18
2740 stemmers bij de BON-verkiezingspoll, heeft u al gestemd?? (37 verkiezingsnieuwsberichten)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

2740 stemmers bij de BON-verkiezingspoll, heeft u al gestemd?? (37 verkiezingsnieuwsberichten)

In verband met de fusie van Noordwijk en Noordwijkerhout-De Zilk per 1 januari 2019 zijn er op 21 november 2018 herindelingsverkiezingen, hiermee wordt de gemeenteraad gekozen voor een nieuwe Gemeente Noordwijk. De redactie van BON is benieuwd of de toekomstige inwoners van de nieuwe Gemeente Noordwijk al weten op welke partij men op dit moment denkt te gaan stemmen op 21 november of heeft u nog geen idee?...

Of gaat u zelfs helemaal niet stemmen? Op de verkiezingspagina van BON kunt u zich laten informeren via de verkiezingsprogramma's van de 8 partijen en de 34 nieuwsberichten die er zijn verschenen over de herindelingsverkiezingen.

Mocht u al een voorkeur hebben dan kunt u hier op BON in onze verkiezingspoll uw stem (één stem mogelijk per IP-adres) uitbrengen op één van de acht deelnemende partijen, maar u kunt ook aangeven dat u er nog niet uit bent of helemaal niet gaat stemmen. Ruim 2740 stemmers gingen u al voor...maar wat gaat u stemmen? Heeft u bij uw keuze nog wat hulp nodig, doorloop dan eerst de Kieskompas, klik hier.

Klik hier om naar de verkiezingspagina en de poll te gaan.