Datum: 29-02-2020 - 10:14
  
03
nov
'18
61e Vogeltentoonstelling De Kolibri met 350 vogels. (foto's)
Geschreven door Vogelvereniging De Kolibri

61e Vogeltentoonstelling De Kolibri met 350 vogels. (foto's)

Van vrijdagavond 2 november t/m zondag 4 november wordt de 61e onderlinge vogeltentoonstelling van De Kolibri Noordwijkerhout en omstreken gehouden. De inschrijving van de vogels is vlotjes verlopen. Het resultaat mag er zijn, want er zijn 350 vogels voor de tentoonstelling ingeschreven. Zoals elk jaar leeft iedere vogelliefhebber toe naar de jaarlijkse tentoonstelling. Een tentoonstelling wordt in een paar dagen georganiseerd....

maar er gaat al lange tijd aan voorbereiding vooraf. De Kolibri mag zich gelukkig prijzen met een grote groep actieve leden die meehelpen om een prachtig resultaat neer te zetten. De tentoonstelling werd op vrijdagavond 2 november geopend door de heer Gerard Bac directeur IBB Kondor, de hoofdsponsor van de tentoonstelling. Hij reikte ook twee prijzen uit, een bondskruis voor Oege Rinzema en Nol Keizer ontving de de eerste prijs voor de mooiste vogel van de tentoonstelling.

U bent nog van harte welkom om de vogels te bekijken op zondag 04 november 10.00 – 17.00 uur. Locatie Gebouw de Duinklievers, Wagenmakerserf 4 (nabij Marktplein) te Noordwijkerhout. Borden zullen worden geplaatst om u de weg te wijzen naar de mooiste vogelshow van de Bollenstreek. Toegang is natuurlijk gratis. U kunt ook informatie over ons en de tentoonstelling vinden op onze website www.dekolibri.com.

Foto's Cees van Zelst.